Kargıcak Vahapoğlu İlkokulu
Kargıcak Mahallesi Akdeniz Cd. No93 Alanya / ANTALYA
0(242) 526 20 29

VİZYON

Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.Öğrencilerimizin ilk önce kendilerine sonra da ailelerine, vatana millete ve insanlığa yararlı bir insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR

Başlama : 08.55 Bitiş : 14.40

İle 139 km, ilçeye 13 km´dir.

Kargıcak Mahallesi Akdeniz Cd.No:93 Alanya / ANTALYA